Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα την ημέρα της εξαφάνισής του
[ΕΡΤ]: Ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα την ημέρα της εξαφάνισής του

[ΕΡΤ]: Ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα την ημέρα της εξαφάνισής του

Το χειρότερο σενάριο είναι τελικά η φρικτή πραγματικότητα. Ο μικρός Μπεν είναι νεκρός. Ο επικεφαλής της Βρετανικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε οτι το μικρό αγόρι σκοτώθηκε σε ηλικία 21 μηνών πριν από 25 χρόνια στο αγρόκτημα της Κω.

Στο ασφαλές συμπέρασμα οτι ο Μπεν δεν μπορεί να είναι ζωντανός, οδήγησε τις βρετανικες αστυνομικές αρχές της Νότιας Υόρκης, ένα αντικείμενο που βρέθηκε θαμμένο σε μεγάλο βάθος, στο χωράφι που είχαν εστιαστεί οι έρευνες. Το αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το αναγνώρισε η μητέρα του Μπεν.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο επιθεωρητής των βρετανικών αρχών Τζον Κάζενς, «Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου βρήκαμε ένα αντικείμενο που είναι μεγάλης σημασίας για την έρευνα. Το αντικείμενο το οποίο προσωπικά έδειξα σε μέλη της οικογένειας του Μπεν, βρέθηκε σε μία από τις στοχευμένες περιοχές που ανασκάψαμε πολύ κοντά σε άλλο αντικείμενο που χρονολογείται από το 1991. Αξιωματικά γνωρίζουμε οτι αυτό το αντικείμενο ήταν στην κατοχή του Μπεν περίπου την ώρα της εξαφάνισής του».

Οι βρετανικές αρχές αξιοποιώντας νέα ευρήματα που είχαν στη διάθεσή τους από τον Μάιο του 2015, επέστρεψαν στην Κω μετά από την μαρτυρία οτι ο Μπεν σκοτώθηκε από χειριστή αγροτικού μηχανήματος και θάφτηκε από τον ίδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!