Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [ΕΡΤ]: Μαφία Διοικεί το ποδόσφαιρο!
[ΕΡΤ]: Μαφία Διοικεί το ποδόσφαιρο!

[ΕΡΤ]: Μαφία Διοικεί το ποδόσφαιρο!

Για μαφία που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε λόγο στην  εκπομπή ΠΡΩΤΗ  ΣΕΛΙΔΑ  της ΕΡΑΣΠΟΡ και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλισιώβα, το πρόσωπο των ημερών Ανδρέας Μαλλάτος,ο οποίος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο κατά της ΠΔΕ-ΕΠΟ που εγκατέστησε η ΦΙΦΑ, ενώ κατήγγειλε παράλληλα εκβιαστικές κινήσεις της ΕΠΣΑ κατά του σωματείου που ο ίδιος ανήκει.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης

 «Έχω απηυδίσει τόσα χρόνια να βλέπω διάφοροι τύπους να καταπατούν το Σύνταγμα και του νόμους του κράτους ,για αυτό αποφάσισα να καταθέσω την προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ. Έχω έννομο συμφέρον ,και την κατέθεσα ως φυσικό πρόσωπο, αφού αν γίνει δεκτή, θα μπορώ να συμμετάσχω στις εκλογές της ΕΠΣΑ .Σ αυτό το  σημείο θέλω να καταγγείλω την ΕΠΣ Αθηνών, καλώντας την  να αφήσει στην άκρη τους εκβιασμούς προς το σωματείο  που ανήκω(Ηράκλειο).Δηλαδή να  απειλεί  με  διαγραφή απ το μητρώο στην περίπτωση της συζήτησης απ το Δικαστήριο της προσφυγής»

 Για την υφιστάμενη κατάσταση με την ΠΔΕ-ΕΠΟ

 «Όλοι γνωρίζουν, πως η λειτουργία της είναι παράνομη. Συνομίλησα με αρκετές Ενώσεις για την προσφυγή ,όμως για άγνωστους λόγους δεν ήθελαν να προσφύγουν. Δυστυχώς εδώ έχει καταντήσει το ποδόσφαιρό μας ,να  κηδεμονεύεται και άπαντες να σιωπούν ,χωρίς να ομιλεί κανείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!