Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Β. Λεβέντης: «Η μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση τεχνοκρατών» (audio)
[ΕΡΤ]: Β. Λεβέντης: «Η μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση τεχνοκρατών» (audio)

[ΕΡΤ]: Β. Λεβέντης: «Η μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση τεχνοκρατών» (audio)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης είπε, μεταξύ άλλων, πως «όσο είμαστε σκληροί στα εργασιακά και λέμε όχι, ο κόσμος που είναι άνεργος δεν έχει καμμία βοήθεια από πουθενά» και υποστήριξε ότι ο τρόπος να καταπολεμήσουμε την ανεργία υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι η αποδοχή ελαστικών μορφών εργασίας «με δίωρα και με τρίωρα και με τετράωρα… γιατί αποκλείεται οι εργοδότες τώρα να προσλαμβάνουν με κανονικό ωράριο και με κανονικές αμοιβές».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «οι κοινωνικοί εταίροι δεν ξέρουν την κατάσταση της χώρας» και επανέλαβε ότι η μόνη λύση είναι η παραίτηση της κυβέρνησης, ώστε να πάρει την θέση της μία κυβέρνηση τεχνοκρατών, που θα έχει 240 έδρες στην Βουλή και θα προσελκύσει επενδύσεις. Στην ερώτηση αν είναι εφικτός ο σχηματισμός μιας τέτοιας κυβέρνησης χωρίς να προηγηθούν εκλογές, ο κ. Λεβέντης απήντησε ότι «αρκεί ο Μητσοτάκης να αρθεί στο ύψος του».

Στην συνέχεια ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την κα Γεννηματά, που «έχει δώσει ενισχυμένη» στον κ. Μητσοτάκη «με 50 έδρες μπόνους» κι επομένως αυτός μπορεί, αφού βρει «και 5-6 προδότες», να κάνει κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!