Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Λέσβος: Προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση σε Καλλονή και Πλωμάρι
[ΕΡΤ]: Λέσβος: Προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση σε Καλλονή και Πλωμάρι

[ΕΡΤ]: Λέσβος: Προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση σε Καλλονή και Πλωμάρι

Πάνω από μισό μέτρο νερό αυτή την ώρα σε ολόκληρη την Καλλονή της Λέσβου, ενώ συνεχίζει να βρέχει. Όλα τα ποτάμια μην αντέχοντας τον όγκο νερού που πέφτει από το πρωί «φούσκωσαν» και το νερό έχει κατακλείσει όλη την κωμόπολη. Πολλές ζημιές σε πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα όπως είπε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος, χωρίς να μπορεί να γίνει προς το παρόν καμία εκτίμηση αφού συνεχίζει να βρέχει. Μικρής έκτασης κατολίσθηση προς τα Παρακοιλα αντιμετωπίστηκε  άμεσα νωρίτερα.

Σοβαρά προβλήματα και στο Πλωμαρι, από χείμαρρους που φούσκωσαν προς τον Άγιο Ισίδωρο και την Αγία Βαρβάρα πλημμύρισε ένα σπίτι και ένα ξενοδοχείο, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για να απομακρύνουν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον Σεδούντα ποταμό. Νωρίτερα από το νερό αδιάβατοι ήταν οι δρόμοι ενώ το νερό παρέσυρε κλαδιά και μπάζα στο δρόμο προς Λαγκάδα όπου χρειάστηκε η παρέμβαση των μηχανημάτων της περιφέρειας για  να ανοίξουν το δρόμο. «Προς το παρόν αυτά είναι τα προβλήματα που έχουν επισημανθεί είπε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο αντιδήμαρχος Μανόλης Αρμενάκας τονίζοντας ότι δε ξέρουμε τι θα βρούμε όταν ξημερώσει αφού περιμένουμε κι άλλη καταιγίδα μέσα στη νύχτα»

Και στις δύο περιοχές επιχειρούν η πυροσβεστική καθώς και μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας , ενώ συνίσταται στους οδηγούν να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!