Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Κουτσούμπας: Οι προτάσεις του ΚΚΕ για τους νησιώτες
[ΕΡΤ]: Κουτσούμπας: Οι προτάσεις του ΚΚΕ για τους νησιώτες

[ΕΡΤ]: Κουτσούμπας: Οι προτάσεις του ΚΚΕ για τους νησιώτες

Όσο και να προσπαθούν ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης να πουλήσουν στο λαό τα δήθεν φιλολαϊκά μέτρα τους, ο λαός ξέρει πως, όποιος κι είναι κυβέρνηση την επόμενη μέρα, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ, αυτός θα συνεχίζει να πληρώνει. Θα συνεχίσει να ματώνει για να πιάνονται οι στόχοι και τα πλεονάσματα. Για να υλοποιούνται οι δεσμεύσεις, δηλαδή, να στηρίζονται μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις και η κερδοφορία τους, δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας μιλώντας απόψε στην Μυτιλήνη.

«Ούτε τα περί «ρύθμισης των οφειλών» από επαγγελματίες προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και των ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία, ούτε η λεγόμενη μείωση του αρχικού φορολογικού συντελεστή για μισθωτούς και συνταξιούχους από το 22% στο 20%, ούτε οι ενδεχόμενες «μειώσεις» στο ΦΠΑ, ούτε οι «διορθωτικές κινήσεις» στα χαράτσια του ΕΝΦΙΑ, όλα αυτά δηλαδή, που διαφημίζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ως δήθεν ελαφρύνσεις μπορούν να κρύψουν, πως είναι και παραμένει, μια βαθιά αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Ούτε φυσικά και η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου που προτείνει η ΝΔ, ο Μητσοτάκης, καθιστά τη ΝΔ, μια φιλολαϊκή πολιτική δύναμη» ανέφερε υπογραμμίζοντας πως το ΚΚΕ τους προτείνει:

Να επαναφέρουν τώρα τον μειωμένο ΦΠΑ κατά 50% για όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Να καταργήσουν τον ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Να νομοθετήσουν αφορολόγητο ατομικό όριο για όλους στα 20.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!