Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Κοντονής: Οι μολότοφ και σκότωσαν και σκοτώνουν και μπορούν να σκοτώσουν (audio)
[ΕΡΤ]: Κοντονής: Οι μολότοφ και σκότωσαν και σκοτώνουν και μπορούν να σκοτώσουν (audio)

[ΕΡΤ]: Κοντονής: Οι μολότοφ και σκότωσαν και σκοτώνουν και μπορούν να σκοτώσουν (audio)

«Θα είμαι αρνητικός, δε θα ψηφίσω το άρθρο 32 για ΠτΔ όπως και τα σχετικά άρθρα, διότι βλέπω ότι η ΝΔ εργαλιοποιεί το θέμα», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Υπ. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας, στην εκπομπή GPS και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο.

Για το αν δεσμεύεται η επόμενη Βουλή αναφορικά με την κατεύθυνση και το περιεχόμενο ενός άρθρου είπε ότι «ο ελληνικός λαός, θα δείξει την κατεύθυνση».

Σχετικά με τη δήλωση ότι «οι μολότοφ δεν σκοτώνουν», ο πρώην Υπ. Δικαισύνης τόνισε ότι «οι μολότοφ και σκότωσαν και σκοτώνουν και μπορούν να σκοτώσουν».

Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε και στις αλλαγές που προωθούνται στον ποινικό κώδικα, για να εξηγήσει ότι και ο ίδιος είχε αυτές τις προτάσεις, όμως δεν τις έδωσε σε διαβούλευση διότι διαφωνούσε, αφού πολλές διατάξεις είναι προβληματικές, και «είχε δίκιο η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
η οποία διαφώνησε».

Τη διάταξη περί διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης τη συνέδεσε ευθέως με τη δίκη της ΧΑ, λέγοντας ότι η διάταξη αυτή καλύπτει τη συγκεκριμένη δίκη.

Τέλος, για τον «Δρομέα» και τη σχετική συζήτηση να «μετακομίσει» στα Σκόπια είπε, ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι ο κ. Βαρώτσος το έβγαλε από το κεφάλι του και πως αυτό που συνέβη με το υπουργείο ήταν άστοχο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!