Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Η Καισαριανή τιμά τον Παναγιώτη Μακρή
[ΕΡΤ]: Η Καισαριανή τιμά τον Παναγιώτη Μακρή

[ΕΡΤ]: Η Καισαριανή τιμά τον Παναγιώτη Μακρή

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον επίτιμο Δήμαρχο της Καισαριανής Παναγιώτη Μακρή, αποφάσισε τη μετονομασία της κεντρικής πλατείας της πόλης σε «πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή» με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτώβρη 2016 και ώρα 18.30.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Καισαριανής: «Ο Παναγιώτης Μακρής αναδείχθηκε σε πραγματικό σύμβολο της Καισαριανής και των αγώνων της. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον αγώνα του λαϊκού κινήματος. Ο ίδιος κομμάτι του λαού μας, δέθηκε με τους απλούς ανθρώπους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία της πόλης με  άρρηκτους δεσμούς, μπαίνοντας επικεφαλής στην πάλη τους για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, αλλά και για τα απλά, τα καθημερινά.

Εμάς τους ίδιους, μας δίδαξε να αγαπάμε βαθύτερα τους ανθρώπους του μόχθου. Μας δίδαξε να στηρίζουμε την πάλη του λαού και να στηριζόμαστε από τον ίδιο τον λαό στον αγώνα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Η προσφορά του αποτελεί παρακαταθήκη για το σήμερα και το αύριο του λαϊκού κινήματος.

Τιμάμε τον Παναγιώτη Μακρή συνεχίζοντας σήμερα στο δρόμο που αυτός ακολούθησε.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία του Δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου, αποκαλυπτήρια αναθηματικής πλάκας, οπτικοακουστικό αφιέρωμα στη ζωή και τη διαδρομή του Παναγιώτη Μακρή και μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!