Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [ΕΡΤ]: Κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί της ΕΠΟ για οφειλή 3,4 εκατ. ευρώ! – Στον εισαγγελέα ο φάκελος
[ΕΡΤ]: Κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί της ΕΠΟ για οφειλή 3,4 εκατ. ευρώ! – Στον εισαγγελέα ο φάκελος

[ΕΡΤ]: Κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί της ΕΠΟ για οφειλή 3,4 εκατ. ευρώ! – Στον εισαγγελέα ο φάκελος

Στον οικονομικό εισαγγελέα έστειλε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ φάκελο με την υπόθεση ανεξόφλητης οφειλής προς ταξιδιωτική εταιρία ύψους 3,4 εκατ. ευρώ την περίοδο 2010-2016 με αποτέλεσμα να κατασχεθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Η ΕΠΟ είχε συνάψει σύμβαση συνεργασίας για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών με την εταιρεία Eurostar (Travel Plan), η οποία όμως εκχώρησε τα δικαιώματά της στην «Εθνική Factors». Οι διοικήσεις της Ομοσπονδίας, όμως, εξακολουθούσαν να πληρώνουν την Eurostar, παρότι από τον Απρίλιο του 2012 ενημερώθηκαν 54 φορές για τη συγκεκριμένη απαίτηση.
Η στάση της ΕΠΟ, ωστόσο, δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα η «Εθνική Factors» να εξασφαλίσει δικαστική διαταγή πληρωμής, βάσει της οποίας προχώρησε σε κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία δεν μπορεί πια να κάνει πληρωμές, με την Π.Δ.Ε. να ενημερώνει ότι θα παραπέμψει όλα τα στοιχεία στον οικονομικό εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Στις 07.11.2016 η εταιρεία «Εθνική Factors» εξέδωσε την υπ. αριθμ. 6687/2016 δικαστική διαταγή πληρωμής ύψους 3.373.481,40 εκ. ευρώ εις βάρος της ΕΠΟ. Η διαταγή πληρωμής αφορούσε οφειλές της ΕΠΟ που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις, με αφορμή σύμβαση συνεργασίας για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών με την εταιρεία Eurostar (Travel Plan) από το έτος 2010 έως τον Ιούλιο του 2016, η οποία είχε εκχωρήσει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης σύμβασης στην προαναφερθείσα εταιρεία και είχε σχετικά ενημερώσει την ΕΠΟ.
Η ενημέρωση αυτή υλοποιήθηκε μέσω 54 γραπτών αναγγελιών απαιτήσεων (η πρώτη εξ αυτών στις 06.04.2012), οι οποίες είχαν γίνει στην ΕΠΟ από την Eurostar (Travel Plan) και από την εταιρεία «Εθνική Factors Α.Ε.», όπου ρητά αναφέρετο ότι «μόνον η Εθνική Factors A.E.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!