Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Καταγγελία ΚΚΕ για περίεργες συνακροάσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο
[ΕΡΤ]: Καταγγελία ΚΚΕ για περίεργες συνακροάσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο

[ΕΡΤ]: Καταγγελία ΚΚΕ για περίεργες συνακροάσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο

Καταγγελίες του ΚΚΕ για περίεργες συνακροάσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε μέσο για τη διερεύνηση του θεμάτος, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ανακοίνωση του ΟΤΕ. 

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων» υπογραμμίζει η ανακοίνωση του κόμματος προσθέτοντας ότι «το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα».

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης ζητά η ΝΔ, αναφορικά με την καταγγελία του ΚΚΕ για τηλεφωνικές συνακροάσεις.

«Η καταγγελία του ΚΚΕ είναι πολύ σοβαρή. Είναι αδιανόητο στην εποχή μας να γίνονται παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επικοινωνιών, οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος, αλλά και κάθε πολίτη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:
«Είναι απόλυτη ανάγκη να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!