Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Κ. Καραγκούνης: «Σημαντικό το αν και πώς θα κλείσει η αξιολόγηση» (audio)
[ΕΡΤ]: Κ. Καραγκούνης: «Σημαντικό το αν και πώς θα κλείσει η αξιολόγηση» (audio)

[ΕΡΤ]: Κ. Καραγκούνης: «Σημαντικό το αν και πώς θα κλείσει η αξιολόγηση» (audio)

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Ο κ. Καραγκούνης χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη την περίοδο, που διανύουμε, με σειρά ερωτηματικών γύρω από το αν και πώς θα κλείσει η αξιολόγηση. Εκτίμησε ότι θα προστεθούν μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, αλλά και ότι δεν έχει κλείσει επί της ουσίας το ασφαλιστικό. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι στο θέμα των εργασιακών η κυβέρνηση πρέπει να επιμείνει στις κόκκινες γραμμές και το κόμμα του διαφωνεί με τις ομαδικές απολύσεις και το lock out, ενώ διαχώρισε τις θέσεις της ΝΔ για τα εργασιακά, από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του ΣΕΒ.

Ο κ. Καραγκούνης υποστήριξε ότι με το δεύτερο μνημόνιο έγινε προσπάθεια να διορθωθεί η λανθασμένη συνταγή του πρώτου και στο τέλος του ’14 είχαμε φθάσει στο πρωτογενές πλεόνασμα, που φθάσαμε φέτος, έχοντας πάρει επιπλέον μέτρα 4ων δις.

Αναφερόμενος στα εξωτερικά θέματα ο κ. Καραγκούνης μίλησε για «εχθρική διαλεκτική» του αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, αλλά και του τούρκου προέδρου, που στην προσπάθειά του να υποκαταστήσει τον Κεμάλ Ατατούρκ στο υποσυνείδητο των Τούρκων, προβαίνει σε δηλώσεις αμφισβήτησης όπως για την συνθήκη της Λωζάνης και ταυτόχρονα κάνει εξαγωγή των εσωτερικών προβλημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!