Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Για πολιτική υποκρισία και απελπισία κατηγορούν κυβερνητικοί κύκλοι τη ΝΔ – Η αντίδραση της Πειραιώς
[ΕΡΤ]: Για πολιτική υποκρισία και απελπισία κατηγορούν κυβερνητικοί κύκλοι τη ΝΔ – Η αντίδραση της Πειραιώς

[ΕΡΤ]: Για πολιτική υποκρισία και απελπισία κατηγορούν κυβερνητικοί κύκλοι τη ΝΔ – Η αντίδραση της Πειραιώς

Η “συμφωνία αλήθειας” δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκδήλωση πολιτικής υποκρισίας, λένε κυβερνητικοί κύκλοι για τη ΝΔ. Η πειραιώς δια κύκλων της απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συνηθίσει από τώρα τον επόμενο ρόλο του, αυτόν της αντιπολίτευσης.

«Τις τελευταίες ημέρες, η Νέα Δημοκρατία έχει κληθεί να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από θέματα και φυσικά έχει σιωπήσει εκκωφαντικά» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, αναφέροντας στην συνέχεια ότι «μερικά από τα θέματα αυτά είναι:

«Η αγωγή της Τράπεζας Πειραιώς εναντίον της ΝΔ, για δάνεια 160 εκατομμυρίων! Αυτά, τα οποία ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή είπε ότι αποπληρώνονται κανονικά.
Η εμπλοκή ενός ακόμα στελέχους του κόμματος (και συγκεκριμένα του περιβάλλοντος της κας Μπακογιάννη) σε κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στην Ξάνθη και η καταδίκη του.
Ο ενεργός ρόλος του κ. Βορίδη στην υποκίνηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών εκδηλώσεων στο Ωραιόκαστρο.
Καμία απάντηση φυσικά δεν δόθηκε. Η “συμφωνία αλήθειας” την οποία ο κ. Μητσοτάκης περιφέρει, δεν περιλαμβάνει απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα» προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι.

Αναφέρουν ακόμα ότι «η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ εξαντλείται μόνο σε εξαγγελίες «μεταρρυθμίσεων», με τις οποίες ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!