Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Φ. Γεννηματά: Οι πολίτες χόρτασαν από «λαθρεμπόριο ελπίδας»
[ΕΡΤ]: Φ. Γεννηματά: Οι πολίτες χόρτασαν από «λαθρεμπόριο ελπίδας»

[ΕΡΤ]: Φ. Γεννηματά: Οι πολίτες χόρτασαν από «λαθρεμπόριο ελπίδας»

«Η χώρα χρειάζεται μια κοινωνική συμφωνία βασισμένη σε μια νέα σχέση κράτους – κοινωνίας- αγοράς», διεμήνυσε από τα Ιωάννινα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Κατά την ομιλία της απόψε σε πολιτική εκδήλωση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέθεσε «τα τρία άλφα, που θα ξαναδημιουργήσουν αξία για τη χώρα: αλληλεγγύη, ανάπτυξη και απασχόληση», ενώ πρότεινε «μία συμφωνία των κοινωνικών εταίρων, η οποία θα διασφαλίζει, τουλάχιστον για ένα μεσοδιάστημα, τις σημερινές αποδοχές των εργαζομένων, θα στοχεύει στη δημιουργία θέσεων πλήρους απασχόλησης και θα παρέχει ισχυρά φορολογικά κίνητρα για επενδύσεις».

Για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι αυτές έχουν ως στόχο την Εθνική Αναπτυξιακή και Κοινωνική Συμφωνία για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα, θα επιταχύνουν την ανάπτυξη και τις νέες επενδύσεις, θα φέρουν θέσεις εργασίας, αλλά και θα εγγυηθούν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων.

H Φώφη Γεννηματά, επισήμανε την αναγκαιότητα μιας νέας εθνικής αυτοπεποίθησης, είπε πως οι πολίτες χόρτασαν από «λαθρεμπόριο ελπίδας» και επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο λέγοντας χαρακτηριστικά «τα μεγάλα λόγια του κ. Τσίπρα αποδείχθηκαν επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Τα μνημόνια δεν σκίστηκαν, η ώρα της εξόδου από την κρίση απομακρύνεται και νέα απειλητικά αδιέξοδα προβάλλουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!