Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Ι. Φωτήλας: «Θα συνεχίσω την αντιπολίτευση από όποια θέση και αν είμαι» (audio)
[ΕΡΤ]: Ι. Φωτήλας: «Θα συνεχίσω την αντιπολίτευση από όποια θέση και αν είμαι» (audio)

[ΕΡΤ]: Ι. Φωτήλας: «Θα συνεχίσω την αντιπολίτευση από όποια θέση και αν είμαι» (audio)

«Εύχομαι στο Ποτάμι και σε όλα στελέχη του Καλή Τύχη, και ελπίζω να πάνε καλά και να ανακάμψουν γιατί έχουν να προσφέρουν στη χώρα», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη, ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, επισημαίνοντας ότι θα έβλεπε με συμπάθεια να τον καλέσει ο κ. Μητσοτάκης να συζητήσουν το ενδεχόμενο ένταξής του στη Νέα Δημοκρατία, αλλά ακόμη και εάν αυτό δεν γίνει. εκείνος θα στηρίξει την προσπάθεια να αλλάξει η κυβέρνηση από όποια θέση και εάν είναι.

«Δεν ξέρω τον λόγο της διαγραφής μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, την έχω μάθει από τα Μέσα», πρόσθεσε ο κ. Φωτήλας, τονίζοντας ότι ή όλη η ιστορία ξεκίνησε γιατί θέλησε να εκφράσει την αγωνία και τις ανησυχίες για το μέλλον του κινήματος.

«Οι δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωναν αυτό που όλοι είχαμε καταλάβει, δηλαδή ότι Το Ποτάμι έχει καταρρεύσει και ότι το έχουν περάσει δημοσκοπικά ακόμη και κόμματα του περιθωρίου», ανέφερε.

«Ζήτησα με επιστολή μου να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα, που δεν είχε συνεδριάσει για περισσότερο από δύο μήνες και κατά τη διάρκεια της διατύπωσα την άποψη ότι Το Ποτάμι δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και πρέπει, αφού δεν μπορούμε να μιλάμε για μετεκλογική συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό να γίνει σήμερα, ακόμη και προεκλογικά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!