Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Φάμελλος: Με υπεκφυγές και κουκουλώματα δεν υπάρχει μέλλον για αυτή τη χώρα (audio)
[ΕΡΤ]: Φάμελλος: Με υπεκφυγές και κουκουλώματα δεν υπάρχει μέλλον για αυτή τη χώρα (audio)

[ΕΡΤ]: Φάμελλος: Με υπεκφυγές και κουκουλώματα δεν υπάρχει μέλλον για αυτή τη χώρα (audio)

Δεν καταλαβαίνω αν ο κ. Μητσοτάκης μας εγκαλεί να κουκουλώσουμε την αλήθεια και το δίκαιο για να μην δημιουργηθεί πολιτικός διχασμός. Διχασμός είναι η αδικία, η κλεψιά, Η παραβίαση της νομιμότητας, αν λοιπόν αυτό υλοποιήθηκε και από πολιτικά πρόσωπα σαφέστατα και πρέπει να επιλυθεί τώρα, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη. Και συμπλήρωσε, ότι προφανώς δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση για μια έρευνα που ήρθε από το FBI ή για το ότι κάποιοι εντοίχισαν σε γυψοσανίδες τα λογιστικά έγγραφα ενός φορέα.

Πρέπει να διευκρινιστούν και να εφαρμοστεί ό,τι προβλέπει η νομοθεσία και να επιταχυνθεί ο έλεγχος από τις εισαγγελικές αρχές και τα δικαστήρια. Με υπεκφυγές και κουκουλώματα δεν υπάρχει μέλλον για αυτή τη χώρα, αυτά είναι εργαλεία ενός παρωχημένου πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα, τόνισε.
Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών πρέπει να είναι αυστηρός και η ασυλία των βουλευτών να είναι μόνο για την άσκηση του πολιτικού τους λειτουργήματος, υποστήριξε. Τα κόμματα και οι πολιτικοί μπορούν να δείξουν ότι μπορούν να επιταχύνουν το θέμα της ισονομίας και της δικαιοσύνης στη χώρα και στο επίπεδο της άσκησης του Πολιτεύματος και της δημοκρατίας, επεσήμανε.
Σε ο,τι αφορά τα θέματα του υπουργείου του ο υπουργός ανέφερε ότι το κτηματολόγιο, οι δασικές χάρτες και η οριοθέτηση του Αιγιαλού είναι τρία μείζονα ζητήματα που ταλαιπωρούν την Ελλάδα ακόμα και πριν από τη μεταπολίτευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!