Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Φάμελλος: Αντιπολίτευση και κάποια ΜΜΕ παίζουν με εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες (audio)
[ΕΡΤ]: Φάμελλος: Αντιπολίτευση και κάποια ΜΜΕ παίζουν με εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες (audio)

[ΕΡΤ]: Φάμελλος: Αντιπολίτευση και κάποια ΜΜΕ παίζουν με εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες (audio)

Έχω επικοινωνήσει με όλες τις Περιφέρειες για να επιταχύνουν τις μελέτες, αλλά παρότι συμβαίνουν καθημερινά καιρικά φαινόμενα, όλοι μας ως διοίκηση, Αυτοδιοίκηση, κοινωνία έχουμε ακόμα μια αδράνεια. Χρειάζεται να καταλάβουμε στην καθημερινότητά μας ότι τα πράγματα με την κλιματική αλλαγή είναι σοβαρά, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Πρέπει να επιταχύνουμε ενέργειες, αν και πρέπει να επισημάνω ότι για περιοχές που έχουν εντοπιστεί προβλήματα έχουν επιταχυνθεί ενέργειες, πρόσθεσε. Πρέπει να πω ότι, όταν έχουν κατασκευαστεί οικισμοί πάνω σε χειμαρρικές ροές δεν μπορούν μέσα σε 6-7 μήνες να ανατραπούν, σημείωσε. Πρέπει να προετοιμαστούν οι κοινωνίες μας για να αντιμετωπίσουν από τη μια μεριά την κλιματική αλλαγή και από την άλλη μεριά την καταπάτηση της φύσης και την κατασπατάληση των φυσικών πόρων όλα αυτά τα χρόνια, τόνισε.

Αλλά είναι γεγονός ότι γίνεται συζήτηση κυρίως για τα προβλήματα στην Περιφέρεια Αττικής, γιατί θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση στην κα Δούρου, ή στην κυβέρνηση κάποια μέσα ενημέρωσης και πιθανώς και κάποια αυτοδιοικητικοί, εκτίμησε.

Ερωτηθείς για τις πολιτική επικαιρότητα και για το ενδεχόμενο ευρύτερων συνεργασιών ο κος Φάμελλος ανέφερε ότι δεν γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες αυτές οι συζητήσεις και δυστυχώς -πρόσθεσε- η αντιπολίτευση και κάποια από τα μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν καθοδηγώντας τον κο Μητσοτάκη πια παίζουν πίσω από κλειστές πόρτες με εκβιασμούς και κόντρα στα συμφέροντα της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!