Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [ΕΡΤ]: Ο Ερασιτέχνης ζητά από την ΠΑΕ τα κλειδιά του γηπέδου – Παναθηναϊκός: «Ο Ερασιτέχνης βάζει εμπόδια στην πώληση των μετοχών. Η συνέχεια στη δικαιοσύνη»
[ΕΡΤ]: Ο Ερασιτέχνης ζητά από την ΠΑΕ τα κλειδιά του γηπέδου – Παναθηναϊκός: «Ο Ερασιτέχνης βάζει εμπόδια στην πώληση των μετοχών. Η συνέχεια στη δικαιοσύνη»

[ΕΡΤ]: Ο Ερασιτέχνης ζητά από την ΠΑΕ τα κλειδιά του γηπέδου – Παναθηναϊκός: «Ο Ερασιτέχνης βάζει εμπόδια στην πώληση των μετοχών. Η συνέχεια στη δικαιοσύνη»

Βαθαίνει ακόμη περισσότερο το «χάσμα» μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το νεότερο… επεισόδιο στο σίριαλ είναι το νέο εξώδικο του ερασιτέχνη, ο οποίος καταγγέλλει τη σύμβαση εκμίσθωσης του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», λόγω της μη αποπληρωμής του χρέους σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η νέα διοίκηση του Α.Ο. (εφάπαξ καταβολή του συνόλου της οφειλής με έκπτωση ή ολική αποπληρωμή σε πέντε μηνιαίες δόσεις). Μάλιστα, το εξώδικο του ερασιτέχνη ζητά από την ΠΑΕ να του παραδοθούν άμεσα τα κλειδιά του κτιρίου και όλων των περιβαλλόντων χώρων, κάνοντας ουσιαστικά έξωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου από τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο ερασιτέχνης βάζει εμπόδια στην πώληση των μετοχών. Η συνέχεια στη δικαιοσύνη»

Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του ερασιτέχνη προαναγγέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το εξώδικο που της απέστειλε σήμερα ο Α.Ο., καλώντας την να παραδώσει τα κλειδιά του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης». «Ο ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, η οποία παράλληλα κατηγορεί τη διοίκηση του ερασιτέχνη ότι βάζει εμπόδια στην προσπάθεια πώλησης των μετοχών της εταιρείας, υποστηρίζοντας ότι τα εμπόδια αυτά «… δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον Ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!