Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [ΕΡΤ]: Έπεσε η καρό σημαία στο χειμερινό ράλλυ ΦΙΛΠΑ
[ΕΡΤ]: Έπεσε η καρό σημαία στο χειμερινό ράλλυ ΦΙΛΠΑ

[ΕΡΤ]: Έπεσε η καρό σημαία στο χειμερινό ράλλυ ΦΙΛΠΑ

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 έπεσε η σημαία του τερματισμού του «29ου Χειμερινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ» το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ναύπλιο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία Regularity ήταν νικητές ο Γεωργακόπουλος Γιώργος και Τσιτσιλώνης Κωνσταντίνος, με τον πρώτο να μιλά πριν τον αγώνα στην ‘ΕΡΑ ΣΠΟΡ’ και να βάζει στο κλίμα (της αντίκας) τον κόσμο για τον τρόπο βαθμολόγησης και πως προκύπτουν οι νικητές του ράλλυ.

Η εκκίνηση των 59 συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή. Ο Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου Δημήτρης Βερναρδάκης και ο Αγωνοδίκης Νίκος Κοζανίτης  ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και τίμησαν με πλακέτες τους.

Τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς τον Ισθμό της Κορίνθου για την πρώτη ανασυγκρότηση και την εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους προς το Ναύπλιο.

Μέχρι το βράδυ του Σάββατου, στη κατηγορία Regularity, οι συμμετέχοντες διαγωνίσθηκαν σε 8 δοκιμασίες ακριβείας ενώ οι συμμετέχοντες  στην κατηγορία Touring σε 2. Το βράδυ τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να  κάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια της πόλης χωρίς βροχή, και να απολαύσουν το βραδινό τους γεύμα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!