Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Επανεκλογή του Στ. Θεοδωράκη στην ηγεσία του Ποταμιού (video)
[ΕΡΤ]: Επανεκλογή του Στ. Θεοδωράκη στην ηγεσία του Ποταμιού (video)

[ΕΡΤ]: Επανεκλογή του Στ. Θεοδωράκη στην ηγεσία του Ποταμιού (video)

Με ομιλίες εκπροσώπων κομμάτων και τοποθετήσεις βουλευτών και στελεχών, συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του συνεδρίου του Ποταμιού στον Κεραμεικό. Θα ολοκληρωθούν με την επανεκλογή του Σταύρου Θεοδωράκη στην ηγεσία του κόμματος.

Η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού και οι μετεκλογικές συνομιλίες κυριαρχούν στις ομιλίες των στελεχών εκφράζονται σε δυο διαφορετικές τάσεις η μία που θέλει προσέγγιση με τη ΝΔ και η άλλη που φέρεται να απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο συζητώντας αριστερές λύσεις.

Ο βουλευτής Γ. Μαυρωτάς που προτείνεται για αντιπρόεδρος μίλησε για αυτόνομη πορεία ως τις εκλογές και συμμαχίες μετεκλογικά «για να βγει η χώρα στο ξέφωτο».

Ο ευρωβουλευτής Μ. Κύρκος είπε ότι δεν υπάρχει λόγος για στήριξη κανενός εθελοντικά και αναφερόμενος στη ΝΔ είπε «δεν έχω σχέση με τέτοια συνεργασία».

«Όχι σε συνεργασία με τη δεξιόστροφη συντήρηση» είπε ο Σπ. Δανέλλης ενώ ο Γ. Αμυράς έθεσε 10 προτάσεις για φιλελεύθερη κατεύθυνση «για να χορέψουμε ένα φιλελεύθερο τανγκό» όπως είπε χαρακτηριστικά .

Προγραμματική συμφωνία με τον Κ. Μητσοτάκη πρότεινε ο Γ. Ψαριανός.

«Η ανανεωτική αριστερή μου διαδρομή προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό, τις επιλογές και τα όριά μου» δηλώνει ο Σπύρος Λυκούδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.

Για την ανάγκη συνθέσεων μίλησε ο Γ. Γραμματικάκης.

Οι ψηφοφορίες για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου, γραμματέων και προέδρου νεολαίας θα γίνουν το απόγευμα με ηλεκτρονικό τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!