Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Τη Δευτέρα και την Τετάρτη οι νέες διασκέψεις του ΣτΕ
[ΕΡΤ]: Τη Δευτέρα και την Τετάρτη οι νέες διασκέψεις του ΣτΕ

[ΕΡΤ]: Τη Δευτέρα και την Τετάρτη οι νέες διασκέψεις του ΣτΕ

Ορίστηκαν οι νέες διασκέψεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα και την ερχόμενη Τετάρτη. Θα συζητήσουν τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά. Ο εισηγητής έχει ταχθεί υπέρ της συνταγματικότητας και ετοιμάζει την εισήγησή του.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, προσδιόρισε να είναι κεκλεισμένων των θυρών οι δύο επόμενες διασκέψεις της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες, για τις 5 μ.μ. τόσο την ερχόμενη Δευτέρα 24, όσο και την ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016.
Ειδικότερα, η διάσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας, θα ξεκινήσει με τον εισηγητή της υπόθεσης, σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει την εισήγησή του, που ξεκίνησε χθες το βράδυ, αλλά δεν ολοκληρώθηκε.
Ο Γεώργιος Παπαγεωργίου, τάχθηκε χθες υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου 4339/2015, με τον οποίο παρακάμφθηκε το ΕΣΡ για την διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών σταθμών και στην συνέχεια θα λάβουν το λόγο οι δικαστές, οι οποίοι θα αναπτύξουν τις θέσεις τους επί του Συνταγματικού.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ
Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!