Κυριακή, 19 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: «Χρέος της κυβέρνησης να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ δημοσίου χρήματος»
[ΕΡΤ]: «Χρέος της κυβέρνησης να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ δημοσίου χρήματος»

[ΕΡΤ]: «Χρέος της κυβέρνησης να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ δημοσίου χρήματος»

«Το χρέος που έχει αναλάβει η κυβέρνηση απέναντι στον ελληνικό λαό, είναι ούτε ένα ευρώ δημόσιου χρήματος να μην πάει χαμένο», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Καναλλάκι της Πάργας.

Ο υπουργός ήταν προσκεκλημένος στα εγκαίνια του έργου, καθώς με τις ενέργειές του από την θέση του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης το 2016, ενέκρινε την τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ηπείρου και προβλέφθηκε το ποσό των 300.000 ευρώ, όπως τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Χαρίτση.

Ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε πως η κυβέρνηση στηρίζει τα έργα που χρειάζονται οι τοπικές κοινωνίες στην Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα. «Όλες οι χρηματοδοτήσεις, θα πάνε σε έργα σημαντικά που έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίας» επισήμανε, ενώ εξήρε την συνεργασία που είχε με όλους τους αρμόδιους φορείς και η οποία οδήγησε στα εγκαίνια του έργου στο Καναλλάκι.

«Ερχόμενος εδώ και διαβάζοντας το ιστορικό του έργου, αναρωτήθηκα πόσο διαφορετικά θα ήταν τα δεδομένα και για την χώρα μας αν δεν χρειάζονταν 20 χρόνια για να ολοκληρώσουμε και να εγκαινιάζουμε ένα κλειστό Γυμναστήριο…» ανέφερε. Το 2015, όπως είπε, η κυβέρνηση βρέθηκε αντιμέτωπη με ανάλογα ζητήματα και μέλημά της ήταν, από την πρώτη στιγμή, η εξεύρεση λύσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!