Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Ο Χρ. Σπίρτζης στην ΕΡΤ για τις εκλογές, την ηγεσία της Δικαιοσύνης (video)
[ΕΡΤ]: Ο Χρ. Σπίρτζης στην ΕΡΤ για τις εκλογές, την ηγεσία της Δικαιοσύνης (video)

[ΕΡΤ]: Ο Χρ. Σπίρτζης στην ΕΡΤ για τις εκλογές, την ηγεσία της Δικαιοσύνης (video)

Για τις πολιτικές εξελίξεις, την αντιπαράθεση για την ηγεσία της Δικαιοσύνης αλλά και τις επερχόμενες εκλογές μίλησε στην ΕΡΤ ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου δήλωσε ότι «όταν είσαι 4 χρόνια κυβέρνηση μέσα σε μνημονιακές πολιτικές, τις οποίες δεν πιστεύεις κιόλας και έχουν επιβληθεί, είναι απόλυτα λογικό στις κονωνικές τάξεις να υπάρχει φθορά. Κατά συνέπεια, όπως επισήμανε ο υπουργός, είναι λογικό η μεσαία τάξη να στείλει το μήνυμά της στην κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια από μέρους της να προστατευτούν οι πιο αδύναμοι και παρά την προσπάθεια, μετά την έξοδο από το μνημόνιο, να καθορίσει την οικονομική και κοινωνική της πολιτική, έστω και με καθυστέρηση. Τα μέτρα αυτά, όπως είπε, δεν πρόλαβαν να γίνουν κατανοητά από την κάθε οικογένεια, τον κάθε επαγγελματία, τον κάθε συνταξιούχο.

Ο κ. Σπίρτζης επιβεβαίωσε ότι η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα επικεντρωθεί στη μεσαία τάξη και θα υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στο πώς δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, με μια πρόταση για το μέλλον στον αντίποδα αυτού που προτείνει η ΝΔ, με πολιτικές κοινωνικής δικαιοσύνης, με έμφαση στο κοινωνικό κράτος, στη μετάβαση της χώρας σε μια άλλη εποχή όπου ο πολίτης δεν θα αισθάνεται ότι οι κόποι και οι θυσίες του πηγαίνουν χαμένα.

Ο υπουργός κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για αλαζονεία σχετικά με τη στάση της για την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και μάλιστα, όπως είπε, πριν ακόμη αποφανθεί ο ελληνικός λαός για την επόμενη κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!