Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: Χρ. Σπίρτζης: Πειθαρχικές κυρώσεις για όσους δεν εκτελούν τις υποχρεώσεις τους
[ΕΡΤ]: Χρ. Σπίρτζης: Πειθαρχικές κυρώσεις για όσους δεν εκτελούν τις υποχρεώσεις τους

[ΕΡΤ]: Χρ. Σπίρτζης: Πειθαρχικές κυρώσεις για όσους δεν εκτελούν τις υποχρεώσεις τους

Κανονικά προχωρά το ηλεκτρονικό εισιτήριο, δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα. Ο Χρήστος Σπίρτζης επανέλαβε την προειδοποίησή του για πειθαρχικές κυρώσεις εις βάρος όσων δεν εκτελούν τις υποχρεώσεις τους.

«Ανασχεδιασμός των δρομολογίων των λεωφορείων»

Μεγάλη αναφορά στο ζήτημα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων έκανε ο υπουργός μιλώντας στην Επιτροπή Ακροάσεων της Βουλής για τον προτεινόμενο, από τον ίδιο, για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» (ΟΣΥ ΑΕ), Γιώργο Γλυκό. Η διατύπωση γνώμης της Επιτροπής για τον κ. Γλυκό είναι θετική κατά πλειοψηφία.

Κατά τη διαδικασία που προηγήθηκε της συνεδρίασης της Επιτροπής, ο Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε ότι σήμερα το φαινόμενο των πλαστών καρτών και εισιτηρίων είναι πρόβλημα με απώλειεςμεγαλύτερες στα έσοδα από αυτές του φαινομένου της εισιτηριοδιαφυγής.

Παράλληλα, ο υπουργός ενημέρωσε τους βουλευτές ότι, εκτός από την προετοιμασία της υποδομής που απαιτεί η υλοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου, προετοιμάζεται ο ανασχεδιασμός των δρομολογίων των λεωφορείων και μελετάται το είδος των λεωφορείων για το μέλλον, καθώς με τις επεκτάσεις του μετρό δεν χρειάζονται πλέον μεγάλα λεωφορεία αλλά μικρότερα με βάση τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Ταυτόχρονα, ήταν κατηγορηματικός ότι η ηλεκτρονική κάρτα δεν παραβιάζει κατά κανένα τρόπο τα προσωπικά δεδομένα, καθώς έχει προηγηθεί στενή και λεπτομερειακή συνεργασία με τη Αρχή Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!