Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [ΕΡΤ]: «Η απόφαση του ΣτΕ δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές
[ΕΡΤ]: «Η απόφαση του ΣτΕ δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές

[ΕΡΤ]: «Η απόφαση του ΣτΕ δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές

Σε εξέλιξη βρίσκεται κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η διεξαγωγή της έρευνας ανατέθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά. Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων είχαν ζητήσει χθες με δριμεία ανακοίνωση τους η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών.

«Παραδεκτές και βάσιμες κρίθηκαν από το ΣτΕ, οι προσφυγές των καναλιών για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στη χθεσινή τρίτη διάσκεψη η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτές επί της αρχής με ψήφους 16-9 τις σχετικές προσφυγές, εξέλιξη που σηματοδοτεί το πέρασμα της διαδικασίας στο επόμενο στάδιο, στην εξέταση της συνταγματικότητας ή μη, του νόμου Παππά.

«Η νομιμότητα θα επικρατήσει σε πείσμα όσων δίνουν μάχες οπισθοφυλακής για χάρη της διαπλοκής», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας», σημειώνει κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επαναλαμβάνει την προτροπή να αφεθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας απερίσπαστο στη δουλειά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!