Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [ΕΡΤ]: Αλέξης Τσίπρας: «Ατζέντα της ακροδεξιάς ο φόβος» (video)
[ΕΡΤ]: Αλέξης Τσίπρας: «Ατζέντα της ακροδεξιάς ο φόβος» (video)

[ΕΡΤ]: Αλέξης Τσίπρας: «Ατζέντα της ακροδεξιάς ο φόβος» (video)

Είναι πολύ μικρή η απόσταση που συνδέει τη βαριοπούλα από τα έδρανα τα βουλευτικά και τα υπουργικά της ΝΔ στην περίπτωση του κ. Βορίδη, δήλωσε ο πρωθυπουργός απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα, στην Ώρα του Πρωθυπουργού .

«Είναι σε όλους μας προφανές, ένα χρόνο μετά την εκλογή του να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση και το θέμα, όλη η κοινωνία ασχολείται με το πραγματικό επίκαιρο θέμα που είναι η διαπραγμάτευση, που οι πολίτες θέλουν να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί πήγε να δει κρυφά τον κ. Σόιμπλε», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.

«Δεν είναι επίκαιρο το θέμα της εγκληματικότητας είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε χρόνια» τόνισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι «προφανώς οι επικοινωνιολόγοι που προσπαθούν να του φτιάξουν το προφίλ, και πράγματι έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, του συνέστησαν ότι πρέπει να αναδείξει την ατζέντα του φόβου για να αποκτήσει μια συγκεκριμένη αντιπολιτευτική γραμμή. ΄Άλλωστε αυτή αποτελεί μια ατζέντα, θα έλεγε κανείς, την παραδοσιακή ατζέντα της πιο σκληρής δεξιάς. Φόβος και κινδυνολογία για την οικονομία, την ασφάλεια και τα εθνικά θέματα είναι η ατζέντα της αντιπολίτευσης, αυτή την ατζέντα την υιοθέτησε και ο προκάτοχός του, ο κ. Σαμαράς, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Αυτή είναι λεπτή κόκκινη γραμμή που συνδέει τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που εμφανίζεται ως δήθεν μεταρρυθμιστής με τη ΝΔ του κ. Σαμαρά, η πολιτική του φόβου και της ακροδεξιάς».

«Μας είπε ο κ.Μητσοτάκης ότι δεν απέχει πολύ η βαριοπούλα από το Καλάσνικοφ. Είναι πολύ μικρή η απόσταση που συνδέει τη βαριοπούλα από τα έδρανα τα βουλευτικά και τα υπουργικά της ΝΔ στην περίπτωση του κ. Βορίδη», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!