Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Βούτσης σε εργαζομένους ΜΜΕ: Δεν θα κατατεθεί άμεσα η τροπολογία Παππά
[Enikos]: Βούτσης σε εργαζομένους ΜΜΕ: Δεν θα κατατεθεί άμεσα η τροπολογία Παππά

[Enikos]: Βούτσης σε εργαζομένους ΜΜΕ: Δεν θα κατατεθεί άμεσα η τροπολογία Παππά

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή , προχώρησαν δημοσιογράφοι , τεχνικοί της τηλεόρασης και διοικητικοί υπάλληλοι οι οποίοι αντιδρούν στο επικείμενο κλείσιμο των καναλιών και τυχόν απολύσεων που θα ακολουθήσουν.

Νωρίτερα, τα προεδρεία της ΕΣΗΕΑ , της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι «μιλούν σε ανοιχτά αυτιά» και ότι η κυβέρνηση έχει λάβει το μήνυμα.

Επίσης, ο Νίκος Βούτσης τους είπε ότι δεν θα κατατεθεί άμεσα η τροπολογία του Νίκου Παππά και όποια απόφαση ληφθεί θα είναι από το σύνολο της κυβέρνησης.

Τα προεδρεία των Ενώσεων εξήλθαν του Κοινοβουλίου και ενημέρωσαν τον κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από τη Βουλή, τονίζοντας ότι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί το «μαύρο» στα κανάλια είναι ο συνεχής αγώνας και οι καθημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτης Νικολόπουλος, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους εργαζόμενους, δημοσιογράφους και τεχνικούς, να συμπορευθούν με τους αγώνες των Ενώσεών τους για την τελική νίκη και τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Οι εργαζόμενοι φώναξαν το σύνθημα «Τσίπρα και Παππά, βάλτε το στο μυαλό σας καλά, όλα τα κανάλια θα μείνουν ανοιχτά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!