Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Τζανακόπουλος: Η ΝΔ παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης – ΒΙΝΤΕΟ
[Enikos]: Τζανακόπουλος: Η ΝΔ παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης – ΒΙΝΤΕΟ

[Enikos]: Τζανακόπουλος: Η ΝΔ παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης – ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτοί οι οποίοι διαρκώς παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη είναι ο κ. Μητσοτάκης και το στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ» δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος , μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Εμείς θα περιμένουμε με σύνεση και με ηρεμία να δούμε τι θα αποφασίσει το ΣτΕ και από εκεί και πέρα έχουμε μία εντολή που έχει δύο πτυχές, η πρώτη είναι να βγάλουμε την κοινωνία όρθια από την κρίση και το δεύτερο να δώσουμε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς» σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ δεν αποτέλεσε μπλόκο στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ρυθμίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Ήταν μία απόφαση που αφορούσε το αν και κατά πόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν κατά της διαδικασίας στη συγκεκριμένη φάση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε δικαστική απόφαση η οποία να θέτει εμπόδιο στην περαιτέρω κύλιση της διαγωνιστικής διαδικασίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού

«Το μπλόκο είναι διαρκές και δεν μπαίνει από το ΣτΕ, μπαίνει από τη ΝΔ που από την πρώτη στιγμή προσπάθησε και υπονόμευσε τη διαδικασία συγκρότησης του ΕΣΡ και από εκεί και πέρα συμπεριφέρθηκε ως συνήγορος των τηλεοπτικών σταθμών» τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!