Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Θεοδωράκης: Κυνισμός και βόλεμα ο διορισμός Μηλιού και το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη
[Enikos]: Θεοδωράκης: Κυνισμός και βόλεμα ο διορισμός Μηλιού και το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

[Enikos]: Θεοδωράκης: Κυνισμός και βόλεμα ο διορισμός Μηλιού και το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Για κυνισμό κι «αληθινούς comandate του βολέματος» κάνει λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης , με αφορμή τη λειτουργία του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη και τον διορισμό του Γιάννη Μηλιού στην προεδρία του Φεστιβάλ Αθηνών.

Σε ανάρτησή του, στο λογαριασμό του στο Facebook , αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει κάτι καλύτερο από την επανάσταση. Η επανάσταση μαζί με μια κρατική θέση. Θα μου πεις “μα υπάρχουν θέσεις για όλους τους επαναστάτες”; Κι αν δεν υπάρχουν, εφευρίσκονται. Οι δύο τελευταίοι διορισμοί, στο Φεστιβάλ Αθηνών και στο νεοσύστατο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Και οι δύο επιλεγέντες είναι άσχετοι με το αντικείμενο που με χαρά και χωρίς σεμνότητα ανέλαβαν. Ο ένας ήταν στο οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα θα “διδάσκει” πολιτισμό, αν και πολύ φοβούμαι ότι τον μόνο πολιτισμό που έχει μελετήσει είναι… η πολιτιστική επανάσταση του Μάο (μπρρρ). Η άλλη διορισθείσα ήταν στην κίνηση “δεν πληρώνω”. Τελεία. Και τώρα θα πληρώνεται (σε ευρώ βέβαια), για να μας πείθει ότι πρέπει να πληρώνουμε και για γραφείο πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη!

Τέτοιος κυνισμός και τέτοιο μικροαστικό βόλεμα από “ακτιβιστές” και μαρξιστές επαναστάτες μόνο αυτή η “πρώτη φορά Αριστερά” θα μπορούσε να επινοήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!