Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Θεοδωράκης: Δεν μπορείς να μοιράζεις -αριστερή ελπίδα- και να συγκυβερνάς με ένα ακροδεξιό κόμμα
[Enikos]: Θεοδωράκης: Δεν μπορείς να μοιράζεις -αριστερή ελπίδα- και να συγκυβερνάς με ένα ακροδεξιό κόμμα

[Enikos]: Θεοδωράκης: Δεν μπορείς να μοιράζεις -αριστερή ελπίδα- και να συγκυβερνάς με ένα ακροδεξιό κόμμα

«Η λογική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ότι μπορούμε να βάζουμε φόρους -έχουμε στον καινούριο προϋπολογισμό δυόμισι δισ. φόρους παραπάνω, χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιος θα τους πληρώσει.

Σήμερα το 50% του κόσμου δεν πληρώνει φόρους, ασφαλιστικά και τράπεζες γιατί δεν μπορεί. Μετά, το ερώτημα είναι έβαλες παραπάνω φόρους για να τα δώσεις στους ανέργους; Η απάντηση είναι όχι, θα τα δώσεις στις συντάξεις, όπου πραγματικά έχουμε πρόβλημα γιατί είμαστε μια γερασμένη χώρα, και στο κομματικό κράτος» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ΕΤ3 σχετικά με την άκρατη φορολογία που εφαρμόζει η Κυβέρνηση.

Μιλώντας για τις κρατικές σπατάλες που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην «διάλυση» της μεσαίας τάξης και στη συνέχεια ανέφερε: «Μελετήσαμε αναλυτικά τι προβλέπει ο προϋπολογισμός  για τους ανέργους. Είμαστε η χώρα με τη μεγαλύτερη ανεργία, αλλά στον προϋπολογισμό της χώρας οι δαπάνες για την στήριξη των ανέργων είναι οι μικρότερες στην Ε.Ε.» και στη συνέχεια τόνισε: «Το που πάνε τα λεφτά είναι απόφαση της κεντρικής διοίκησης. Εμείς θεωρούμε όμως ότι υπάρχει σπατάλη υπέρ του κομματικού πελατειακού κράτους».

Αναφερόμενος στη ρατσιστική – ομοφοβική δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά των ΑΝΕΛ σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!