Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Στον -αέρα- η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες – Πιθανή η επ’αόριστον αναβολή
[Enikos]: Στον -αέρα- η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες – Πιθανή η επ’αόριστον αναβολή

[Enikos]: Στον -αέρα- η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες – Πιθανή η επ’αόριστον αναβολή

Της Άννας Κανδύλη

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την τρίτη και ίσως πιο κρίσιμη Διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών . Οι δικαστές – εφόσον- δεν προκύψουν άλλα νομικά ζητήματα προς συζήτηση – αναμένεται να αποφανθούν για το παραδεκτό και νόμιμο των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών.

Ωστόσο το κλίμα είναι βαρύ στο Ανώτατο Δικαστήριο με κάποιους να κάνουν λόγο ακόμη και για επ´ αόριστον αναβολή της σημερινής διάσκεψης καθώς μετά την ασθένεια του κ. Αρ. Βώρου ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ένα από τα δύο αναπληρωματικά μέλη της σύνθεσης, ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτρης Αλεξανδρής είναι σε αναρρωτική άδεια. Ο κ. Αλεξανδρής έσπασε το πόδι του στην Κρήτη και δεν συμμετείχε στις τρεις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα.

Η απουσία ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους της σύνθεσης, δεν σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς υπάρχει ένας ακόμη αναπληρωματικός σύμβουλος, ο οποίος μπορεί -κατ΄αρχάς- να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Στα παραπάνω όμως θα πρέπει να προστεθεί και ο πειθαρχικός έλεγχος που διέταξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος κατά ανώτατου δικαστικού λειτουργού που μετέχει στη διάσκεψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!