Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Στυλιανίδης: Να ενωθούν όλα τα κόμματα στη «νεο-οθωμανική αλαζονεία» του Ερντογάν
[Enikos]: Στυλιανίδης: Να ενωθούν όλα τα κόμματα στη «νεο-οθωμανική αλαζονεία» του Ερντογάν

[Enikos]: Στυλιανίδης: Να ενωθούν όλα τα κόμματα στη «νεο-οθωμανική αλαζονεία» του Ερντογάν

Την ανάγκη να συνεννοηθούν όλα τα κόμματα στο θέμα της Θράκης και να απαντήσει η Ελλάδα με πρακτικούς τρόπους στην «επιπόλαια νεο-οθωμανική αλαζονεία» του Ταγίπ Ερντογάν, επισήμανε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης , ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ –ΜΠΕ.

Ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στην περιοδεία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Παρασκευή στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης και σημείωσε ότι ορθώς έκανε αυτή την επίσκεψη, αλλά παρατήρησε πως δεν ήταν έτοιμος να απαντήσει στα βασικά αιτήματα.

«Ο κ. Τσίπρας ορθώς, κατά τη γνώμη μου, έκανε περιοδεία στη Θράκη και ορθώς από εκεί επέλεξε να απαντήσει στον Ταγίπ Ερντογάν. Το λάθος αυτής της περιοδείας ήταν ότι δεν ήρθε προετοιμασμένος να απαντήσει στα βασικά αιτήματα» είπε ο κ. Στυλιανίδης και πρόσθεσε:

«Εγώ περίμενα από τον Έλληνα πρωθυπουργό όχι απλά να μοιράσει δορυφορικά πιάτα στους μουσουλμάνους. Αυτό, θυμίζω, ότι η Τουρκία το έκανε πριν από 15 χρόνια. Περίμενα να ενισχύσει τον προϋπολογισμό του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, να πληρώσει στις βιομηχανίες τα 260 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία οφείλει από το 2010, να αποκαταστήσει τη σχέση των παλιννοστούντων Ποντίων με τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας, να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, να κάνει κάτι συγκεκριμένο το οποίο θα δημιουργήσει μια δυναμική ανάπτυξης και θα αποκαταστήσει τη δημογραφική ισορροπία της περιοχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!