Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Σταϊκούρας: Το κόστος των εκλογών πολύ μικρότερο από το κόστος αποχώρησης της κυβέρνησης
[Enikos]: Σταϊκούρας: Το κόστος των εκλογών πολύ μικρότερο από το κόστος αποχώρησης της κυβέρνησης

[Enikos]: Σταϊκούρας: Το κόστος των εκλογών πολύ μικρότερο από το κόστος αποχώρησης της κυβέρνησης

Το κόστος διεξαγωγής των εκλογών είναι πολύ μικρότερο από το κόστος αποχώρησης αυτής της κυβέρνησης δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας .

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταΐκούρας απαντώντας στο ερώτημα γιατί η ΝΔ δεν μπαίνει στην ουσία της διαπραγμάτευσης, αλλά επιμένει στο αίτημα διεξαγωγής πρόωρων εκλογών είπε: «Έχουμε μπει στην ουσία της συμφωνίας. Έχουμε πει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αξιολόγηση κατά τον βέλτιστο για τα ελληνικά συμφέροντα τρόπο. Έχουμε προτείνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τη βελτίωση της βιωσιμότητας του χρέους. Έχουμε τοποθετηθεί, εντός Βουλής, για νομοσχέδια τα οποία φέρνει η κυβέρνηση. Αρνητικά όταν πρόκειται για δημοσιονομική πολιτική, γιατί εκεί αυτό μεταφράζεται σε αύξηση φόρων που είναι επιλογή της κυβέρνησης και σε αυτό διαφωνούμε. Θετικά όμως σε διαρθρωτικές αλλαγές, όπως είναι για παράδειγμα η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν το “σχοινί στο οποίο θα κρεμαστούμε” και προχθές πέρασε αρκετές τέτοιες διατάξεις τις οποίες και υπερψηφίσαμε».

Ο τομεάρχης επί των Οικονομικών της ΝΔ πρόσθεσε: «Άρα, επί της ουσίας της διαπραγμάτευσης έχουμε μία σταθερή άποψη από τον Αύγουστο του 2015 την οποία και υλοποιούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!