Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Συνάντηση του Μητσοτάκη με την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Κωφών
[Enikos]: Συνάντηση του Μητσοτάκη με την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Κωφών

[Enikos]: Συνάντηση του Μητσοτάκη με την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Κωφών

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια, καθώς και τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Κωφών , που έλαβε μέρος στους 23ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών Deaflympics υποδέχτηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, απευθυνόμενος στα μέλη της ελληνικής αποστολής, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

“Πολλά συγχαρητήρια, για τα μετάλλια που φέρατε. Μας κάνατε, για άλλη μια φορά, υπερήφανους. Τα είχαμε πει πριν αναχωρήσετε για την αποστολή σας και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να σας υποδεχθώ, να σας συγχαρώ, να σας πω πόσο πολύ μας συγκινήσατε με την προσπάθειά σας. Να σας πω επίσης ότι ο αγώνας σας ακουμπάει τις καρδιές όλων μας. Οπότε, και πάλι, συγχαρητήρια από καρδιάς και νομίζω ότι διερμηνεύω τα αισθήματα όλων των Ελλήνων”.

“Κάνατε μια εξαιρετική εμφάνιση. Τα συγχαρητήρια πηγαίνουν σε εσάς, αλλά και σε όσους σας υποστηρίζουν. Θέλω να το λέω αυτό. Κάνω ειδική αναφορά στους προπονητές, στην Ομοσπονδία, στις οικογένειές σας, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι χρειάζεστε μια μεγάλη υποστήριξη για να μπορείτε να κάνετε καλά αυτό το οποίο αγαπάτε ιδιαίτερα. Θέλω να επαναλάβω, άλλη μια φορά, ότι η ευαισθησία μιας κοινωνίας αντανακλάται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα άτομα με αναπηρία” πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!