Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Ο Λαφαζάνης απαντά για τις δραχμές: Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος
[Enikos]: Ο Λαφαζάνης απαντά για τις δραχμές: Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος

[Enikos]: Ο Λαφαζάνης απαντά για τις δραχμές: Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος

«Ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα», λέει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης , απαντώντας στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

«Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, είτε από τη Ρωσία. Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τις “πληροφορίες” για το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζάνης.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

«Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τις “πληροφορίες” για το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφατικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία.

Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από το λαό.

Όσοι διοχετεύουν αυτές τις δήθεν “πληροφορίες” και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπο μου άλλα πρώτα απ’ όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!