Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Ο Κυρίτσης στην Αυγή: Plan Β, C και D έχουμε;
[Enikos]: Ο Κυρίτσης στην Αυγή: Plan Β, C και D έχουμε;

[Enikos]: Ο Κυρίτσης στην Αυγή: Plan Β, C και D έχουμε;

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα», αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα, «Αυγή» ο υπεύθυνος Συντονιστικού για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο πολλών ευρωπαϊκών χωρών που μπορεί να επιφέρουν αλλαγές στην Γηραιά ήπειρο με δεδομένο ότι υπάρχουν εκλογές σε Αυστρία, Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία.

«Επειδή όλα είναι πιθανά κι επειδή αυτά που έγιναν φέτος φάνταζαν απίθανα πέρυσι, είναι καλό η χώρα να έχει στο συρτάρι λεπτομερές σχέδιο, σε περίπτωση πχ. νομισματικής αναταραχής», αναφέρει επίσης στο άρθρο του ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος επισημαίνει ότι «η προσήλωση στα συμπεφωνημένα δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, πολλώ δε μάλλον που τα συμπεφωνημένα αποτελούν την αποκρυστάλλωση μιας κάθε άλλο παρά θετικής κατάστασης».

«Θα ήταν, επίσης, χρήσιμο να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει πλέον – ούτε θα επιστρέψει – η «κανονικότητα» του 2015 στην ΕΕ. Τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία και η Ελλάδα πρέπει συνεχώς να συνεκτιμά και να επανεκτιμά τις εξελίξεις», υπογραμμίζει ο κ. Κυρίτσης.

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση στο Facebook:

Αναλυτικά το άρθρο του κ. Κυρίτση στην Αυγή:

Ο εκλογικός κύκλος του 2017 (Αυστρία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία) μπορεί να αφήσει πίσω του μια τελείως διαφορετική Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!