Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Ο Κεγκέρογλου ζητά να δημιουργηθούν πρωθυπουργικά γραφεία και στην Κρήτη
[Enikos]: Ο Κεγκέρογλου ζητά να δημιουργηθούν πρωθυπουργικά γραφεία και στην Κρήτη

[Enikos]: Ο Κεγκέρογλου ζητά να δημιουργηθούν πρωθυπουργικά γραφεία και στην Κρήτη

Ερώτηση με άκρως ειρωνικό περιεχόμενο κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου , με αφορμή τη δημιουργία πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη. 

Στην ερώτησή του, ο κ. Κεγκέρογλου ζητά να ιδρυθεί Πρωθυπουργικό γραφείο και στο Ηράκλειο, όμως, όπως λέει, επειδή θα υπάρξουν αντιδράσεις, καλό θα ήταν να ιδρυθεί και ένα αντίστοιχο στα Χανιά.


Αναλυτικά η ερώτηση με θέμα: «Ίδρυση Πρωθυπουργικού Γραφείου μετά τη Θεσσαλονίκη, σε Ηράκλειο και Χανιά και χρήση ως χώρος συνεδριάσεων των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ όπως το Μαξίμου;».
“Η νέα αντίληψη περί αποκέντρωσης και διοικητικής μεταρρύθμισης με την ίδρυση Πρωθυπουργικών Γραφείων στην Ελληνική περιφέρεια, αποτελεί μια σπουδαία και ιστορική καινοτομία, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του λαού της Βορείου Ελλάδος που πλέον αισθάνεται ότι επίκειται η επίλυση των προβλημάτων του, μετά την αποτυχία του Προγράμματος Θεσσαλονίκης.  
Μετά την δημιουργία Πρωθυπουργικού Γραφείου στην Θεσσαλονίκη όπου ήδη εδρεύουν:
α)Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, β)Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης, γ)Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης και δ)Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ανταπόκριση που είχε στους πολίτες, παρακαλούμε να προχωρήσετε στην ίδρυση Γραφείου Πρωθυπουργού και στο Ηράκλειο Κρήτης αν και στερείται έδρας Υπουργείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!