Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Νίκος Παππάς:Θα δικαιωθούμε από το ΣτΕ – ΒΙΝΤΕΟ
[Enikos]: Νίκος Παππάς:Θα δικαιωθούμε από το ΣτΕ – ΒΙΝΤΕΟ

[Enikos]: Νίκος Παππάς:Θα δικαιωθούμε από το ΣτΕ – ΒΙΝΤΕΟ

 Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στην τροπολογία που αφορά στο κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών, που πρόκειται να επαναφέρει στη βουλή, άφησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο κ.Παππάς μίλησε για προσπάθεια της κυβέρνησης να πετύχει ευρεία πολιτική συναίνεση με την συζήτηση κάθε θετικής ιδέας που υπάρχει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, «Είμαστε ανοιχτοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» είπε χαρακτηριστικά.

 Όσον αφορά στην σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης είπε ότι δεν αποφασίζει η κυβέρνηση αλλά η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει. Ο κ.Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε ότι αν το ΕΣΡ διενεργούσε τον διαγωνισμό, αυτός «δεν θα είχε καμία τύχη» γιατί η σύνθεσή του ήταν παράνομη.

 Για τους εργαζόμενους στα μη αδειοδοτημένα κανάλια είπε ότι η κυβέρνηση έβαλε φρένο στην συνεχώς μειούμενη απασχόληση και στην χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας τους. «Οι επιχειρηματίες έχουν βάλει μπροστά τους εργαζόμενους ενώ μπορούν να τους προστετυσούν». Ο υπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ λέγοντας ότι: « Τόσο ο κ.Βορίδης όσο και η κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!