Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Νίκος Παππάς: Για πολλά χρόνια κυρίαρχοι αν υλοποιήσουμε τις αποφάσεις του συνεδρίου
[Enikos]: Νίκος Παππάς: Για πολλά χρόνια κυρίαρχοι αν υλοποιήσουμε τις αποφάσεις του συνεδρίου

[Enikos]: Νίκος Παππάς: Για πολλά χρόνια κυρίαρχοι αν υλοποιήσουμε τις αποφάσεις του συνεδρίου

Το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτήρα ιστορικό, καθώς ήταν το πρώτο κόμματος της Αριστεράς που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας και εκ των πραγμάτων ετέθησαν ερωτήματα πρωτόγνωρα, για τη στελέχωση του κόμματος και της κυβέρνησης, μία τομή στην ιστορία της Αριστεράς, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς , μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

«Η ιστορία αυτού του κόμματος είναι ένας αγώνας για την επιβίωση επί τρεις δεκαετίες. Τώρα πλέον “μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες”» είπε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας.

«Θα συζητάμε πάνω στον καμβά της ιστορικής μας δικαίωσης, ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς είναι πλέον κυρίαρχο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας … θα είναι για πολλά χρόνια, εάν υλοποιήσει αυτά που το συνέδριο του έχει αναθέσει» πρόσθεσε.

«Ο διάλογος ήταν πάρα πολύ πλούσιος, το βάθος του διαλόγου παραπάνω από ικανοποιητικό» ανέφερε ο κ. Παππάς, τονίζοντας, ωστόσο, πως «πρέπει να εξεταστεί στο μέλλον πώς θα οργανώνονται τα συνέδρια, ώστε να είναι πολυπληθή, η διάρκεια και η οργάνωσή τους, με προσυνέδρια, για να είναι πιο οργανωμένος και παραγωγικός ο διάλογος αυτός».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!