Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Αμβρόσιου με τον Ζουράρι
[Enikos]: Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Αμβρόσιου με τον Ζουράρι

[Enikos]: Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Αμβρόσιου με τον Ζουράρι

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Μητροπολίτη Αμβρόσιου με τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι.

Ο κ. Ζουράρις μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 Fm, ερωτηθείς για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο είπε πως οι συνήθεις δηλώσεις του δεν έχουν τίποτα το χριστιανικό και το ορθοδόξως χριστιανικό, «είναι δηλώσεις μονοφυσίτικου τζιχαντισμού ασφαλίτικου». Παράλληλα, του συνέστησε να πάει να ημερέψει τη ψυχή του σε κάποιο μοναστήρι.

Ο υφυπουργός Παιδείας σε συνέντευξη του χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 είχε σημειώσει μεταξύ άλλων, για τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο:

«Με τον γέρο τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται «να τα έχω καλά». Με τον «παλιό χωροφύλακα». Το «φασισταριό». Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό,τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες. Ο Αρχιεπίσκοπος τον στήριξε γιατί είναι γεροντάκι ο Αιγιαλείας, είναι μητροπολίτης και μπορεί να του ξεφεύγει και να λέει και κανένα σωστό. Δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό με την έννοια της πραότητας, της καταλλαγής. Σαν τζιχαντιστής μιλούσε».

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας απάντησε μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο:

«Ευγνωμονούμε τον Εξοχώτατο Υφυπουργό της Παιδείας κύριο Κωνσταντίνο Ζουράρι, τον φίλο και υπερασπιστή των ομοφυλοφίλων (βλ. σχετική ψηφοφορία στη Βουλή), για όσα είπε δημοσίως για την ελαχιστότητά μας σε ραδιοφωνική εκπομπή» ενώ πρόσθεσε:

«Η απορία μας είναι πως ένα τόσο υψηλά ιστάμενο δημόσιο πρόσωπο, που έχει επιφορτισθή μέ τόσο υψηλά καθήκοντα, επαναλαμβάνω, πως κατορθώνει και βρίσκει τον χρόνο, ώστε να ασχολείται με ένα τόσο ευτελές πρόσωπο, όπως η ελαχιστότης μας;

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!