Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Μητσοτάκης: Η Ελλάδα και η Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας
[Enikos]: Μητσοτάκης: Η Ελλάδα και η Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας

[Enikos]: Μητσοτάκης: Η Ελλάδα και η Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας

Με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλεξάντερ Βούτσιτς και τον Πατριάρχη Σερβίας, κ. Ειρηναίο συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης .

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό της Σερβίας,  κ. Βούτσιτς  για την υποδοχή του. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Σερβίας. Ήρθα ως φίλος, σε μια χώρα που διατηρεί ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης μετά το τέλος της συνάντησής του με τον κ. Νίκολιτς.

«Ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρωθυπουργό της Σερβίας για την πρόοδο στις συνομιλίες για ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα είμαστε ισχυροί υποστηρικτές της προσπάθειας της χώρας να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση» πρόσθεσε.

«Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τον πρωθυπουργό της Σερβίας για τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τη θέλησή του να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και να μην υποκύπτει στο λαϊκισμό. Είναι πολύ εύκολο, στις μέρες μας, να λες στον κόσμο αυτά που θέλει να ακούσει. Είναι σαφώς πιο δύσκολο, να προχωράς σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις, που έχουν βραχυπρόθεσμο κόστος, αλλά παράγουν αποτελέσματα σε μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!