Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Enikos]: Χρυσοχοΐδης: Χρειάζεται μια νέα, μεγάλη και σύγχρονη αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ
[Enikos]: Χρυσοχοΐδης: Χρειάζεται μια νέα, μεγάλη και σύγχρονη αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ

[Enikos]: Χρυσοχοΐδης: Χρειάζεται μια νέα, μεγάλη και σύγχρονη αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ

Υπέρ της δημιουργίας μιας νέας, μεγάλης και σύγχρονης αριστεράς, τάχθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , τονίζοντας μάλιστα ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι «η ανάγκη για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος θα φανεί όταν θα το ζητήσει ο ίδιος ο κόσμος. Πρέπει να υπάρχει ένα λαϊκό αίτημα για να δημιουργηθεί ένα καινούριο κόμμα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «ο όρος κεντροαριστερά για μένα είναι λάθος. Κατά τη γνώμη μου, σήμερα στην Ελλάδα χρειάζεται μια αριστερά. Γιατί η δεξιά υπάρχει, όπως υπάρχει σε όλη την Ευρώπη και μάλιστα είναι πιο ριζοσπαστική τώρα στην Ευρώπη».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως «έχουμε μια ριζοσπαστική δεξιά, πρέπει να έχουμε και μια ριζοσπαστική αριστερά. Ας αφήσουμε τα λίγο κέντρο, λίγο αριστερά. Αυτά οδήγησαν σε κακά αποτελέσματα, πολλής κόσμος έμεινε πίσω. Πρέπει να πάμε όλοι μαζί για να υπάρχει ένα κοινωνικό συμβόλαιο».

«Είμαι υπέρ της δημιουργίας μιας νέας, μεγάλης και σύγχρονης αριστεράς», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ενώ σε ερώτηση για το εάν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο, τόνισε: «Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά της παλιάς εποχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKOS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!