Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Wall Street: Κάνει ράλι εν μέσω θετικών εταιρικών αποτελεσμάτων
[Enikonomia]: Wall Street: Κάνει ράλι εν μέσω θετικών εταιρικών αποτελεσμάτων

[Enikonomia]: Wall Street: Κάνει ράλι εν μέσω θετικών εταιρικών αποτελεσμάτων

Ράλι κάνει η Wall Street, εν μέσω μίας σειράς καλύτερων των αναμενόμενων εταιρικών αποτελεσμάτων. Κέρδη 0,4% σημείωνε ο Dow Jones, ενώ ακόμη υψηλότερα ήταν τα κέρδη του S&P 500 (0,6%) και του Nasdaq (1%).

Στο επίκεντρο της προσοχής ήταν ο κλάδος υγείας, που σημείωνε άνοδο 1,04%, μετά τα θετικά αποτελέσματα της UnitedHealth’s. Η μετοχή της εταιρείας αυξήθηκε 6,3% και έδωσε ανοδική ώθηση και σε άλλες εταιρείες.

Η μετοχή της Netflix, που ήταν χθες βαρίδι για την αγορά, σημείωνε σήμερα τα υψηλότερα κέρδη από τις εταιρείες του S&P 500, καταγράφοντας άνοδο σχεδόν 19%, καθώς ανακοίνωσε πολύ μεγαλύτερη της αναμενόμενης αύξηση των συνδρομητών της. Η μετοχή της Goldman Sachs αυξήθηκε 2,2%, βοηθώντας στην άνοδο και άλλες τραπεζικές μετοχές.

Το 78% των 37 εταιρειών του S&P 500, που είχαν ανακοινώσει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου έως χθες, κατέγραψαν κέρδη υψηλότερα των προσδοκιών. Οι αναλυτές εκτιμούν τώρα ότι τα κέρδη των εταιρειών του S&P 500 μειώθηκαν μόλις 0,1% στο τρίτο τρίμηνο, αυξάνοντας τις ελπίδες ότι τελικά μπορεί να αποφευχθεί η μείωση των εταιρικών κερδών για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!