Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Wall Street: Έκλεισε με κέρδη για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση
[Enikonomia]: Wall Street: Έκλεισε με κέρδη για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση

[Enikonomia]: Wall Street: Έκλεισε με κέρδη για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση

Ανοδικά έκλεισε και σήμερα η Wall Street , για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, με στήριξη από την Amazon.com και την Apple, ενώ οι επενδυτές εστίασαν την προσοχή τους στην αυριανή ανακοίνωση των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ που μπορεί να ανατρέψει την εύθραυστη ανάκαμψη της αγοράς. Ο Dow Jones σημείωσε κέρδη 0,2%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,3% και 0,5%, αντίστοιχα.

Η μετοχή της Amazon.com σημείωνε άνοδο 1,9% πριν το κλείσιμο της αγοράς και της Apple 0,73%, με αποτέλεσμα και οι δύο εταιρείες να βοηθήσουν τον S&P 500 να κινηθεί σε θετικό έδαφος μετά την πτώση του στο άνοιγμα της αγοράς.

Οι επενδυτές ανέφεραν ότι τα επικείμενα στοιχεία για τον πληθωρισμό και τις λιανικές πωλήσεις θα είναι «κλειδιά» για την βραχυπρόθεσμη κατεύθυνση των μετοχών. Σημειώνεται ότι οι φόβοι για αύξηση του πληθωρισμού και των επιτοκίων προκάλεσαν τη βουτιά των δεικτών της Wall Street μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για την απασχόληση στις 2 Φεβρουαρίου.

Ένας υπεύθυνος για τις επενδύσεις της αμερικανικής τράπεζας Wealth Management σημείωσε ότι η ανάκαμψη της αγοράς στα μέσα της συνεδρίασης είναι μία καλή ένδειξη, αλλά τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να γίνει πρόβλεψη για τη διατήρηση της ανάκαμψης. «Θεωρούμε ότι θα έχουμε μεταβλητότητα για τουλάχιστον λίγες ακόμη συνεδριάσεις, καθώς η αγορά θα ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συμβαίνει», πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!