Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Wall Street: Έκλεισε ανοδικά εν μέσω ισχυρών εταιρικών κερδών
[Enikonomia]: Wall Street: Έκλεισε ανοδικά εν μέσω ισχυρών εταιρικών κερδών

[Enikonomia]: Wall Street: Έκλεισε ανοδικά εν μέσω ισχυρών εταιρικών κερδών

Ανοδικά έκλεισε η Wall Street, εν μέσω νέας σειράς εταιρικών αποτελεσμάτων που ήταν καλύτερα των προσδοκιών. O Dow Jones αυξήθηκε 0,4% στις 18.162 μονάδες, ενώ μεγαλύτερα κέρδη σημείωσαν ο S&P 500 (0,6%) και ο Nasdaq (0,9%).

Τα κέρδη των μετοχών στη Νέα Υόρκη σημειώθηκαν μετά από τις τελευταίες συνεδριάσεις που ήταν σαφής η αδυναμία διατήρησης μίας ανοδικής τάσης. Ο S&P 500 δεν έχει αυξηθεί 0,5% ή περισσότερο τον Οκτώβριο και κινούνταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας για σχεδόν δύο εβδομάδες. Οι απώλειες του δείκτη ήταν μεγαλύτερες από τα κέρδη και χθες έκλεισε στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και περισσότερο από έναν μήνα. Σήμερα, όμως, τα εταιρικά κέρδη έδωσαν ώθηση στην αγορά.

Η μετοχή της Netflix εκτινάχθηκε 19%, μετά την αύξηση των συνδρομητών της εταιρείας, ενώ η μετοχή της Goldman Sachs αυξήθηκε 2%, καθώς τα κέρδη της αυξήθηκαν πάνω από 50% στο τρίτο τρίμηνο, πολύ περισσότερο από τις προσδοκίες των αναλυτών.

Οι μετοχές του κλάδου Υγείας ήταν μεταξύ των περισσότερο κερδισμένων, με τον δείκτη τους στον S&P 500 να αυξάνεται 1,2%. Η μετοχή της UnitedHealth Group σκαρφάλωσε 7%, καθώς η εταιρεία αναθεώρησε ανοδικά την πρόβλεψή της για τα φετινά κέρδη και σημείωσε υψηλή κερδοφορία στο τρίτο τρίμηνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!