Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Στα «χαρακώματα» Amazon και Google για την μετοχή των 1.000 δολαρίων
[Enikonomia]: Στα «χαρακώματα» Amazon και Google για την μετοχή των 1.000 δολαρίων

[Enikonomia]: Στα «χαρακώματα» Amazon και Google για την μετοχή των 1.000 δολαρίων

Μία ιδιότυπη διαμάχη διεξάγεται εδώ και εβδομάδες ανάμεσα στην Amazon και την Alphabet, μητρική εταιρεία της Google. Οι δύο τεχνολογικοί κολοσσοί μάχονται για το ποιας εταιρείας η μετοχή θα σπάσει το φράγμα των 1.000 δολαρίων.

Προς το παρόν οι μετοχές και των δύο εταιρειών διαπραγματεύονται άνω των 800 δολαρίων, με την Amazon να έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα. Οι τιμές των μετοχών και των δύο εταιρειών κινούνται κοντά σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, με τις μετοχές της Amazon να έχουν καταγράψει άνοδο 20% εντός του 2016 και της Alphabet να έχουν αυξήσει την τιμή τους μόλις κατά 3%.

Εσείς ποια από τις δύο εταιρείες πιστεύετε πως θα σπάσει πρώτη το φράγμα των 1.000 δολαρίων ανά μετοχή; Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να στοιχηματίσει κανείς εναντίον της Amazon, καθώς οι αναλυτές εκτιμούν πως τα κέρδη της εταιρείας θα αυξηθούν κατά 80% το 2017 και κατά 50% τα έτη που θα ακολουθήσουν μετά από αυτό.

Ωστόσο, η Alphabet παραμένει μία στιβαρή εταιρεία με σταθερή χρηματιστηριακή πορεία και επενδυτές που συνεχίζουν να την εμπιστεύονται και να τη στηρίζουν, την ώρα που τα κέρδη και τα έσοδά της αυξάνονται με σταθερό ρυθμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!