Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Μάρδας στον Realfm 97,8: Μέρος των συνταξιούχων θα θιγεί από την προβλεπόμενη μείωση
[Enikonomia]: Μάρδας στον Realfm 97,8: Μέρος των συνταξιούχων θα θιγεί από την προβλεπόμενη μείωση

[Enikonomia]: Μάρδας στον Realfm 97,8: Μέρος των συνταξιούχων θα θιγεί από την προβλεπόμενη μείωση

«Σε επίπεδο αρχών η ΕΕ δεν καταλαβαίνει από τέτοια πράγματα. Μπορεί σε επίπεδο ανατολίτικου παζαριού να μπαίνουν όλα σε διαπραγμάτευση αλλά αν λάβουμε κατά νου το πρώτο μέρος της συνθήκης της Λισαβόνας τέτοια συζήτηση δεν μπορεί να γίνει» ανέφερε ο Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στον RealFm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Λίνας Κλείτου αναφορικά με το σημερινό δημοσίευμα για τους “8″ αξιωματικούς .

«Η Τουρκία είναι συνδεδεμένο κράτος με την ΕΕ στα πλαίσια μιας τελωνειακής ένωσης. Ως εκ τούτου πρέπει να βρίσκεται σε μια συνεννόηση με την ΕΕ. Οποιαδήποτε αντιπαράθεση με την ΕΕ δεν θα βλάψει την ΕΕ αλλά την ίδια την Τουρκία. Σε ότι αφορά την πίεση, αυτή ασκείται προς την Τουρκία» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλες οι κινήσεις της Τουρκίας οδηγούν σε μια καθυστέρηση της σύνδεσης της με την ΕΕ. Η ένταξή της έχει απομακρυνθεί πολύ. Η απομάκρυνσή της ξεκίνησε μετά τα Ίμια. Εκείνος που έχασε ήταν η Τουρκία. Όπως λέμε συχνά το τραίνο της ιστορίας δεν περνάει συχνά. Η ΕΕ θα δείξει πως θα κινηθεί εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» πρόσθεσε ο κ. Μάρδας.

Σχετικά με τις συντάξεις είπε ότι «υπάρχει μια συμφωνία στο πλαίσιο με τους Θεσμούς και σύμφωνα με όσα έχουμε συμφωνήσει με τους Θεσμούς δεν μπορεί να αλλάξει και να οδηγήσει σε αποτελέσματα υπέρ των συνταξιούχων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!