Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Γ. Καββαθάς: Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων της ΓΣΕΒΒΕ είναι αναγκαία
[Enikonomia]: Γ. Καββαθάς: Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων της ΓΣΕΒΒΕ είναι αναγκαία

[Enikonomia]: Γ. Καββαθάς: Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων της ΓΣΕΒΒΕ είναι αναγκαία

«Η ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής της ΓΣΕΒΕΕ διεξήχθη με υποδειγματικό τρόπο, όπως αξίζει στην ιστορία και την παράδοση των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και της Συνομοσπονδίας», τονίζει σε δήλωσή του ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

«Ο Συνδυασμός της ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – επισημαίνει ο κ. Καββαθάς – ανεδείχθη πρώτη δύναμη και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία.

Η ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στελεχώνεται από Συναδέλφους που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την προσήλωσή τους στην υπηρεσία των προβλημάτων των Επαγγελματιών των Βιοτεχνών και των Εμπόρων, διατηρώντας παράλληλα τις πολιτικές και ιδεολογικές τους καταβολές από τους χώρους που προέρχονται .

Η νίκη της παράταξης είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών των Μελών της και εμένα προσωπικά, που είχα την τιμή και ευθύνη της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ κατά την προηγούμενη τριετία.

Οι εκλογές έγιναν χθες και τελείωσαν χθες! Σήμερα συνεχίζουμε όλοι μαζί γιατί τα προβλήματα των Κλάδων που εκπροσωπούμε και της Ελληνική κοινωνίας και οικονομίας είναι μπροστά και ενδεχομένως με οξύτερη μορφή.

Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων είναι αναγκαία προκειμένου η Συνομοσπονδία να προβάλει και να διεκδικήσει με τρόπο αποτελεσματικό τα αιτήματα των Συναδέλφων και αυτά με γνώμονα το καλό της κοινωνίας, της Εθνικής οικονομίας, της κοινωνικής συνοχής και των Κλάδων που εκπροσωπούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!