Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Goldman Sachs: Εκρηκτική αύξηση κερδών 58% στο τρίτο τρίμηνο
[Enikonomia]: Goldman Sachs: Εκρηκτική αύξηση κερδών 58% στο τρίτο τρίμηνο

[Enikonomia]: Goldman Sachs: Εκρηκτική αύξηση κερδών 58% στο τρίτο τρίμηνο

Ο όμιλος της Goldman Sachs ανακοίνωσε αύξηση 58% στα κέρδη του τρίτου τριμήνου, καθώς οι συναλλαγές σε ομόλογα ανέκαμψαν και η αμερικανική τράπεζα κατάφερε να περιορίσει τις δαπάνες της.

Τα κέρδη της Goldman ανήλθαν σε 2,1 δις. δολάρια και τα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν σε 4,88 δολάρια από 2,90 δολάρια. Η Goldman κατέγραψε έσοδα σχεδόν 2 δις. δολαρίων από συναλλαγές σε ομόλογα, νομίσματα και εμπορεύματα, τα οποία ήταν και αυτά που συνέβαλαν περισσότερο στα συνολικά της έσοδα.

Οι ισχυρές εκδόσεις ομολόγων και οι καλύτερες συνθήκες στις αγορές πιστώσεων και στεγαστικών δανείων βοήθησαν τα αποτελέσματα της τράπεζας, δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της, Χάρβεϊ Σβαρτς, σε τηλεδιάσκεψη με αναλυτές. Σημείωσε, όμως, ότι οι δουλειές φάνηκε να πηγαίνουν τόσο καλά γιατί η σύγκριση γίνεται με τον πολύ κακό τρίτο τρίμηνο του 2015.

Η Goldman, που είναι η πέμπτη μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα από πλευράς ενεργητικού, είναι παραδοσιακά πιο εξαρτημένη από τις συναλλαγές σε ομόλογα σε σχέση με τις άλλες τράπεζες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!