Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Fed: Η αβεβαιότητα λόγω των αμερικανικών εκλογών περιορίζει τις επενδύσεις
[Enikonomia]: Fed: Η αβεβαιότητα λόγω των αμερικανικών εκλογών περιορίζει τις επενδύσεις

[Enikonomia]: Fed: Η αβεβαιότητα λόγω των αμερικανικών εκλογών περιορίζει τις επενδύσεις

Η οικονομική δραστηριότητα στις ΗΠΑ συνεχίζει να αυξάνεται και η αγορά εργασίας παραμένει σφιχτή, αναφέρει η Fed στην τελευταία έκθεσή της (μπεζ βιβλίο). Ωστόσο, η έκθεση, που καταγράφει πρωτογενή στοιχεία για την κατάσταση της οικονομίας από τις 12 περιφερειακές κεντρικές τράπεζές της, τονίζει την αβεβαιότητα γύρω από τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Η τράπεζα της Βοστώνης ανέφερε ότι η οικονομική δραστηριότητα συνεχίζει να αυξάνεται, αλλά ότι «οι επαφές σε πολλούς τομείς θεωρούν τις επικείμενες προεδρικές εκλογές ως πηγή βραχυπρόθεσμης αβεβαιότητας, που καθυστερεί ορισμένες επιχειρηματικές αποφάσεις».

Η τράπεζα του Κλήβελαντ σημείωσε ότι οι κατασκευαστές στην περιοχή της εκφράζουν ανησυχίες. Οι κατασκευαστές, εκτός των κατοικιών, είναι γενικά ικανοποιημένοι από το σημερινό επίπεδο δραστηριότητας.

Τα σχόλια από την τράπεζα του Ρίτσμοντ δείχνουν ότι οι επενδυτικές δαπάνες μπορεί να έχουν περιορισθεί. Η ζήτηση επιχειρηματικών δανείων παραμένει υποτονική, που αποδίδεται από ορισμένες επαφές στην αβεβαιότητα γύρω από τις εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!