Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: «Εμφύλιος» στο υπουργικό συμβούλιο της Βρετανίας
[Enikonomia]: «Εμφύλιος» στο υπουργικό συμβούλιο της Βρετανίας

[Enikonomia]: «Εμφύλιος» στο υπουργικό συμβούλιο της Βρετανίας

Παρά τις διαψεύσεις της Ντάουνινγκ Στριτ, ένας άτυπος εμφύλιος σοβεί στο υπουργικό συμβούλιο και εκφράζεται με τη σοβαρή διάσταση απόψεων μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Φίλιπ Χάμποντ και των τριών υπουργών που είναι υπεύθυνοι για τις διαπραγματεύσεις αποχώρησης της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ, Μπόρις Τζόνσον, Ντέιβιντ Ντέιβις και Λίαμ Φοξ.
Οι τελευταίοι δεν έχουν κρύψει ότι επιθυμούν δραστικό περιορισμό της εσωτερικής μετανάστευσης, κάτι που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο αποκαλούμενο «Hard Brexit».

Ο Φίλιπ Χάμοντ και οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών θεωρούν ότι ένα τόσο δραστικό μέτρο θα έχει καταστροφικές επιπτώσεις για την οικονομία. Προσπαθούν να αποτρέψουν ακραίες μονομερείς αποφάσεις και να διαπραγματευθούν το ζήτημα της μετανάστευσης με ρεαλισμό και ψυχραιμία, όπως απαιτούν οι περιστάσεις και το εθνικό συμφέρον.

Προϋποθέσεις για την χορήγηση αδειών εργασίας

Η αντιπαράθεση κινδυνεύει να φθάσει στα άκρα, σύμφωνα με την άριστα πληροφορημένη Daily Telegraph, η οποία επικαλείται ανώνυμο κυβερνητικό αξιωματούχο. Κάπου στη μέση βρίσκεται η πρόταση της υπουργού Εσωτερικών Άμπερ Ραντ, η οποία προβλέπει την χορήγηση αδειών εργασίας σε ευρωπαίους μετανάστες, υπό την προϋπόθεση να έχουν προηγουμένως εξασφαλίσει εργασία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!