Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Enikonomia]: Αποσβολωμένοι οι Γάλλοι από τις εκμυστηρεύσεις Ολάντ
[Enikonomia]: Αποσβολωμένοι οι Γάλλοι από τις εκμυστηρεύσεις Ολάντ

[Enikonomia]: Αποσβολωμένοι οι Γάλλοι από τις εκμυστηρεύσεις Ολάντ

Αλγεινές εντυπώσεις άφησαν οι εκμυστηρεύσεις του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ σε δημοσιογράφους της εφημερίδας Le Monde για το τελευταίο του βιβλίο, που προκάλεσε σάλο στην Ελλάδα λόγω των αποκαλύψεων συνομιλίας, που είχε ο γάλλος πρόεδρος με τον ρώσο ομόλογό του και τα όσα του είπε για τον έλληνα πρωθυπουργό και το Grexit.
Η άπωση για την προεδρική φλυαρία, όπως χαρακτηρίζεται από τον γαλλικό τύπο, αποτυπώθηκε και σε σφυγμομετρήσεις που τον φέρνουν προς το παρόν ακόμη πιο μακριά από την διεκδίκηση νέας υποψηφιότητας για το προεδρικό αξίωμα.

Να επικεντρωθεί στη διαχείριση εθνικών θεμάτων

Στη Γαλλία, μιλούν πλέον για «προεδρική λογοδιάρροια», ύστερα και από το νέο βιβλίο των εκμυστηρεύσεων του Φρανσουά Ολάντ στους δημοσιογράφους της Le Monde που είναι το τέταρτο ή πέμπτο κατά σειρά σχετικού περιεχομένου βιβλίο. Και η πλειοψηφία των Γάλλων, το 78% σύμφωνα με σφυγμομέτρηση του Ινστιτούτου Ifop για λογαριασμό της Journal du Dimanche, θεωρεί ότι «δεν δικαιολογείται να εκφράζεται ο πρόεδρος έτσι στους δημοσιογράφους, δίνοντας την εντύπωση ότι λέει άλλα αντ΄ άλλων χωρίς καμία διάκριση, αντί να επικεντρώνεται στη διαχείριση των εθνικών υποθέσεων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ENIKONOMIA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!